Bent u op zoek naar een zonnescherm waar u onder kunt zitten? Dan zoekt u waarschijnlijk naar een zogenaamd knikarm zonnescherm of terrasscherm. U houdt de zon met dit type zonnescherm bijna altijd van uw gevel af, hierdoor voelt het in huis lekker koel aan. Mensen denken bij de aanschaf van dit soort schermen onterecht dat ze altijd schaduw op hun terras hebben. Dit is afhankelijk van veel factoren. Een grote uitval en een uitdraaibare volant (ca. 200cm) kunnen ervoor zorgen dat u toch de schaduw vindt die u zoekt. Zonneschermen van dit type vereisen echt een vakkundige montage. Vooral bij een grote uitval is het belangrijk dat de muur voldoende "body" heeft. HuCo Zonwering monteert dit soort schermen vaak in de verdiepingsvloer door middel van zogenaamde Chemische Verankering (Video). Op dit moment werken we onder privat label met een nederlandse fabrikant. Verder zijn we dealer van het duitse topmerk WEINOR.

 

Contact

Rijksstraatweg 132 
Hellevoetsluis
3223 KC 

Tel: 0181-336555
Mobiel: 0653977764

Openingstijden

Op Donderdag en Vrijdagmiddag zijn wij van 13:00 tot 17.30 in de showroom aanwezig. Op de overige dagen zijn wij onderweg om te meten en om op afspraak bij u langs te gaan.

 

 
 
      
 

Route

Schermafdruk_2016-01-13_08.29.19.jpg

Onze kernwoorden

Rolluiken, zonwering, binnen, buiten, Hellevoetsluis, Raamdecoratie, terrasoverkappingen, Horren, Gordijnen, Duette, Rolgordijnen, Plissegordijnen, Terrassscherm, Screens