HuCo zonwering uit Hellevoetsluis is al ruim 20 jaar specialist in zonwering, raamdecoratie, tuinverlichting en terrasoverkappingen. Wij zijn in staat om uw wensen te realiseren en beter nog, te overtreffen. Wij leveren maatwerk, kwaliteit en uistekende service, en doen dit voor een groot aantal regionale, maar ook landelijke klanten. Onze meeste klanten bevinden zich op het mooie Voorne-Putten, waar Huco Zonwering een begrip is geworden. Maar door geheel Nederland zijn wij regelmatig aan het werk om wensen van klanten in vervulling te laten gaan.

Onze werkwijze laat zich het best beschrijven door een aantal trefwoorden: Kwaliteit, eerlijk, persoonlijk, uniek, vernieuwend.

Hugo van der Schee (eigenaar)

Monique Nowack (overall)

Jan de Neef (Fin. adm)

Jos van Leeuwen (monteur)

Leroy (monteur)

 

In onze mooie showroom aan de Rijksstraatweg te Hellevoetsluis staan wij u graag te woord.

Contact

Rijksstraatweg 132 
Hellevoetsluis
3223 KC 

Tel: 0181-336555
Mobiel: 0653977764

Openingstijden

Op Donderdag en Vrijdagmiddag zijn wij van 13:00 tot 17.30 in de showroom aanwezig. Op de overige dagen zijn wij onderweg om te meten en om op afspraak bij u langs te gaan.

 

 
 
      
 

Route

Schermafdruk_2016-01-13_08.29.19.jpg

Onze kernwoorden

Rolluiken, zonwering, binnen, buiten, Hellevoetsluis, Raamdecoratie, terrasoverkappingen, Horren, Gordijnen, Duette, Rolgordijnen, Plissegordijnen, Terrassscherm, Screens